2016. június 29., szerda

7nap/6éj Olaszország, tengerparti nyaralás, üdülés - Jelenlegi ára: 120 000 Ft


Nyaralás eladó az Észak-olaszország adriai partján fekvő Marotta városában. Kétfős szállodai szoba az Abbázia Club Hotelben, a szálloda közvetlenül a tengerparton található. Időpont: 2016. augusztus 13. - augusztus 20. (Szoba elfoglalása 08. 13. szombat 16: 00-tól, kiköltözés 08. 20. szombat 10: 00-ig) Az alkalom üdülési jog részét képezi, csak mivel idén nem tudjuk kihasználni, eladósorba került. Érdeklődők kérdéseire szívesen válaszolok.
Abbázia Club Hotel Marotta
Az olasz Adria a homokos tengerpartot kedvelők paradicsoma. A Közép-Adria, Marotta, Rimini, még nem annyira ismert a magyarok körében, mint például Jesolo. Fekvése miatt Marotta di Mondolfo ideális tengerparti üdülőhely, a csodálatos Marche vidék antik városaival, dimbes-dombos borvidékeivel pedig élményteli barangolásokra csábít. A régió az ókori városok és kulináris élvezetek hazája, Itália minden je llegzetességét és vonzerejét ötvözi magában. Csak néhány kilométerre van a szállodától a Római Birodalom emlékét őrző Fano és Senigallia, egy kényelmes kirándulás keretében meglátogatható a világörökség részévé nyilvánított Urbino, a miniállam, San Marino, a püspöki székhely Pesaro, vagy Olaszország legnagyobb cseppkőbarlangrendszere Frasassi-ban. A híres Toscana-hoz gasztronómiájában és látnivalóiban hasonló Marche tartomány kétségtelen előnye - az Adria parton kívül - a tömeges turizmus általi felfedezettség hiánya. A szálloda családias hangulata, az erkélyről megcsodálható napfelkelte, az üdítő tengervíz közelsége a hotel vitathatatlan előnye. A hotel személyzetének nagy része magyar, így nyelvi nehézségek nélkül intézheti ügyeit.
A szálloda booking. com-os oldala a képre kattintva elérhető.
Megközelítés
A szálloda Riminitől 60 km-re délre, Pesaro és Ancona k özött található. A város Budapesttől ! 976 km-re fekszik A javasolt út nagy részét autópályán lehet megtenni. Két útvonalon is megközelíthető, a rövidebb a Lendva - Maribor - Ljubljana - Trieszt - Velence útirány. Az olasz autópályán fizetőkapus rendszer van, ahol a megtett távolság függvényében kell fizetniük (ez átlagosan 5. -EUR / 100 km). Ha repülővel szeretnének menni, érdemes Ancona, vagy Rimini repterének honlapját felkeresni, ahol részletesen tájékozódhatnak a legközelebb induló járatok idejéről és indulási helyéről. A MÁV és a Volán társaságok közlekedtetnek menetrend szerinti járatokat. Célszerű Rimini, vagy Cattolica városát megcélozni, ahonnan mind vonattal, mind távolsági busszal tovább lehet utazni Marotta városába. A hoteltől a vasút és buszállomás mindössze 300 méterre van. A szállodát mindössze egy 5 méter széles úttest választja el a strandtól, így a hotel kapuján kilépve vendégeink szinte egyből a tengernél találják magukat.
A szálloda előtti és melletti utcákban ingyenesen lehet parkolni, és 2-300 méteren belül biztosan akad szabad hely. A kocsit sem kell félteni, a hotel 2004-es nyitása óta nem volt még panasz az ottani közbiztonságra. A hotel szobáiból a tengerpartra és az olasz Adria vizére is gyönyörű kilátás nyílik. Mindegyik hotelszoba légkondicionált, komfortos berendezésű, és tengerre néző erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. A szobák 16m2 alapterületűek, igényesen berendezettek. Az olaszországi vakációt a tengerparti láblógatás és a kirándulás mellett az étterem fogja feledhetetlenné tenni. A szálloda büféreggelivel várja Önöket, mely félpanziós ellátás keretében menüválasztásos, háromfogásos vacsorával egészül ki. Emellett a la carte kínálatban hagyományos olasz és magyar fogások biztosítják, hogy mindenki megtalálja a fogára valót. Az étterem hatalmas mediterrán terasza k özvetlenül a tengerre néz.
A környék
Észak-Olaszország stramoderno és straricco - azaz szupermodern és szupergazdag: Európában legfölül áll a jómódú, magasan fejlett régiók listáján. Szó sincs "dolce far nienté"-ről, azaz édes semmittevésről: Észak-Olaszországban keményen dolgoznak az emberek. Mindezzel együtt jár, hogy igen magas az életszínvonal, ami érződik az olasz életstíluson. Jól lehet errefelé étkezni - alig találni az ittenihez fogható színvonalat másutt, már ami az ízletes ételek változatosságát illeti. Felettébb jól lehet errefelé inni - Észak- és Közép-Olaszországban fekszik néhány, világviszonylatban is a leghíresebbek közé tartozó borvidék. Nem utolsó sorban pedig kitűnően, elegánsan és divatosan lehet öltözködni. A régi városok szép óvárosi részei gondozottak és eredeti állapotukban kerültek helyreállításra, hangulatos kávézók szegélyezik a tereket; érdemes bennük megpihenni a városnézés vagy sho ppingolás után, és egy campari vagy capuccino társaságában elgondolkozni azon, melyik gazdag képgyűjteményt, melyik csodálatos középkori, reneszánsz vagy barokk templomot érdemes felkeresni - a mesés művészeti múlt néma és lenyűgöző tanúit, melyekhez foghatót Európa egyetlen országa sem tudott az elmúlt évszázadok során létrehozni.
És akkor még nem szóltunk a tengerekről, strandokról! A széles, finom homokkal borított adriai tengerpart csalogatja a turistákat. Fürdőhelyek szakadatlan láncolata, gigantikus fürdőélettel végestelen-végig a tengerparton, a legújabb és legmenőbb sportok kipróbálásának lehetőségével és a szabadidő eltöltésének számos fajtájával.
Marche tartományt nemrégiben még alig ismerték a külföldiek. A marche-i dombvidék olyan világhírű szomszédok árnyékában bújik meg, mint Toszkána, vagy San Marino. Firenze mellett, amely hosszú időn keresztül politikai és művészeti központ volt, sűrűn lakott, egy! éni arculattal bíró városok és kisvárosok találhatók, melyek a közép- és a reneszánsz korban alakultak ki. Toscana változatos tájegységekkel rendelkezik, innen származik a hófehér carrarai márvány. A változatos tájakért és csodálatos természeti környezetért lelkesedő nyaralókat elbűvöli az Appenninek nyúlványai és az adriai partok között elterülő vidék, ahol olyan mély szakadékok jöttek létre, mint a Frassassi óriási földalatti barlangrendszer, ahol csodálatos tavak és szépen kivilágított cseppkőképződmények találhatók. Az itt tett látogatás felér egy kirándulással a meseszerű alvilágba. Olíva ligetek, szőlőhegyek, gyümölcsösök, gabonaföldek, erdők váltják egymást, így képezve változatos tájat. A 180 km hosszan elnyúló tengerpart, csodálatos homokos strandok, csendes öblök, 9 sportkikötő és 26 bájos tengerparti kisváros csábítja marchei nyaralásra a turistákat. Naponta m integy 9 órás napsütés biztosít június közepétől szeptember közepéig megfelelő időjárást a vízparti pihenéshez. Emellett az aktív üdülést kedvelők is találnak számukra megfelelő szórakozást: az állandó szél kiváló feltételeket nyújt a vitorlázóknak és szörfösöknek, valamint a búvárok is kitűnő vizeken merülhetnek a Riviera del Conerón.


Jelenlegi ára: 120 000 Ft
Az aukció vége: 2016-07-06 11:53 . 7nap/6éj Olaszország, tengerparti nyaralás, üdülés - Jelenlegi ára: 120 000 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése