2018. augusztus 31., péntek

Ps4 Fifa 18 Új! Celofános! - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Vadiúj játék! Bontatlan!
Itt a mindenki által kedvelt FIFA-sorozat aktuális szezonja, amely soha nem látott újdonságokkal és minden eddiginél nagyobb realizmussal kecsegtet a rajongók számára! Tonnányi új csel, mozdulat, megszépült grafika, sőt finomított fizika és mesterséges intelligencia is vár most a játékosokra!
A FIFA 18-ban visszatér minden, amit eddig szerettünk a sorozatban! Lesz például vadonatúj The Journey mód, amiben újra lehetőségünk nyílik átvenni az irányítást egy fiatal tehetség felett, hogy mérkőzések megnyerésével és az általunk irányítható történet részeként eljuthassunk a legjobbak közé.
Természetesen nem kell majd lemondanunk a játékban a FIFA Ultimate Team-ről sem, sőt visszatérnek a jól ismert többjátékos lehetőségek is, hogy ne csak egyedül, hanem kedvenc csapataink és focistáink oldalán barátaink ellen egyaránt kipróbálhassuk a virtuális focizás örömeit.
Az aktuális szállítási díjjakról érdeklődj kérlek, mert nagyon sok terméket hirdetek különböző méretben és súlyban, ezért minimális eltérés lehetséges.
Lego játékot /akár ömlesztettet is/ Xbox 360, Xbox One, Ps4, Ps3, Ps2, nintendo, sega, wii játékot vagy konzolt beszámítok. Beszámítok még régiséget, Hasbro, Matchbox, Mattel játékot.
Személyesen előre egyeztetett időpontban átvehető Diósdon, Dunaharasztin, Szigethalmon, Győrben és Tényőn.

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2018-09-21 21:06 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése