2018. november 26., hétfő

THOMAS LUDWIG HERBST ( 1848 Hamburg - 1915 Hamburg ) - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Kérem nézzék meg az interneten fellehető Thomas Ludwig Herbst festményeket és a szignókat , és hasonlítsák össze az általam hirdetett alkotással. A galéria becsűse , aki megnézte elismerően nyilatkozott.
A festmény ugyanabból a német gyűjteményből származik , mint a másik aukciómon meghirdetett , feltehetőleg Carl Fröshl alkotás , ami nem szignózott.
Ez a festmény azonban szignózott. Ennek ellenére sem merném egyértelműen 100 %-ig állítani , hogy valóban a híres Thomas Ludwig Herbs kizárólagos saját kezű műve . Galériában megnézték , vizsgálták. A festmény kora , és kiemelkedően magas kvalitása, teljesen azonos szignója miatt lehet akár valóban a mester alkotása is. De erre aukciós ház nem tud garanciát vállalni , mert Thomas Ludwig Herbst festmény ez ideig még nem szerepelt itthon. Így a művésznek szakértője sincs.   Javaslatom : hozzanak szakértőt tetszés szerint a kifizetés előtt !   A festményt így csak kizárólag személyes átvétellel tudom átadni Budapesten a Keleti környékén ! Sem postázni , sem csomagolni nem tudom ! 55 x 42 , olaj , vászon , és az állapota a korának megfelelő , kérem vegyék figyelembe , hogy több mint 100 éves alkotás.
1 forintról elindítom , mert stílusában nem egyezik a lakás modern berendezésével , a gardrobban tartom.
Kérem tekintse meg a többi termékemet is , mindegyik garantáltan eredeti , vagy nagyon magas színvonalú műtárgy.

Jelenlegi ára: 7 500 Ft
Az aukció vége: 2018-12-17 19:10 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése