2019. szeptember 27., péntek

Samsung SL-M2885FW Multifunkciós mono lézernyomtató - Jelenlegi ára: 71 206 Ft

Gyártói cikkszám:
SL-M2885FW/SEE (SS359B)
Szállítási idő:
1-2 nap
Gyártó:
Samsung
Az Xpress M2885FW biztosítja azt a kiváló teljesítményt, professzionális minőségű kimenetet és zökkenőmentes csatlakozást, amely elengedhetetlen napjaink mobil munkafolyamataihoz, valamint a nyomtatási költségek és a üzemeltetési költségek csökkentéséhez.
Samsung NFC Print?: Koppintás, nyomtatás, és készKözvetlen nyomtatás külön alkalmazás nélkül a Samsung GALAXY? készülékekenGoogle Cloud Print? -kompatibilitásSamsung Mobile Print alkalmazás: Fejlett mobil nyomtatás további lehetőségekkelGyors nyomtatás és képfeldolgozásÉles és professzionális minőségű dokumentumokSzámtalan nyomtatási lehetőség a professzionális dokumentumokhozA Samsung NFC Print? technológiának köszönhetően a munkatársak egyetlen koppintással nyomtathatnak, szkennelhetnek vagy faxolhatnak az okoseszközeikről egy multifunkciós készülékre a mobileszközeiken futó Samsung Mobile Print alkalmazással.
A GALAXY S? készülékekről a fotókat és weboldalakat külön alkalmazás nélkül nyomtathatja ki.
Egyszerűen regisztrálja nyomtatóját mobileszközén keresztül a Google-fiókjába a Samsung Mobile Print alkalmazással ? egyetlen koppintással. Ezután már használhatja is a Google Cloud Print? technológiát, és szinte bárhonnan nyomtathat a mobilkészülékeiről.
A nyomtatásnál olyan hatékony funkciókat használhat, mint a több kicsinyített oldal egy lapon, a képméret beállítása, valamint a mobil lapolvasás és mobil fax támogatása. Ráadásul a nyomtatási hibáknál egyetlen koppintással hozzáférhet azokhoz a videókhoz, amelyek segítik a papírelakadás, a tonerkifogyás és hasonló hibák elhárítását.
Az Xpress M2885FW nyomtatási sebessége, A4-es oldalak esetén 28 oldal percenként. Ezek a multifunkciós készülékek a Samsung fejlett, 600 MHz-es órajelű ARM? CortexTM-A5 processzoraival és a 128 MB memóriával a nagy, összetett nyomtatási feladatok kezelésére is képesek. Egy beágyazott képfeldolgozó processzor gondoskodik a beolvasott oldalak kezeléséről.
A ReCP technológia a vékony vonalak és a negatív szöveg éleinek kiemelésével javítja a nyomtatott dokumentumok olvashatóságát. Az Xpress M2880FW éles, tömör nyomatokat és lapolvasást biztosít, az effektív kimeneti nyomtatófelbontása akár 4800 x 600 dpi is lehet.
Az Xpress M2885FW kialakítása olyan, hogy számos különböző típusú nyomathordozót képes kezelni. Segítségével a vállalkozások a professzionális megjelenés érdekében szórólapjaikat és egyéb kiegészítő anyagaikat akár vastagabb nyomathordozókra is, például 220 g/m? -es kartonra is kinyomtathatják.
A vállalkozások a One Touch Eco gombbal csökkenthetik a toner- és papírfelhasználásukat. A One Touch Eco gomb automatikusan bekapcsolja a 2 oldal/lap üzemmódot és a kétoldalas nyomtatást. A felhasználók választhatják azt a lehetőséget is, hogy a tonertakarékos üzemmódban kihagyják az üres oldalakat.
Az Easy Eco Driver csökkenti a tonerhasználatot és az energiafogyasztást. A felhasználók további tonermegtakarítást érhetnek el azzal, ha a tonertakarékos üzemmódban eltávolítják a képeket vagy a szöveget.
Alacsony tulajdonlási összköltségA Samsung nagy kapacitású tonerkazettáit hosszú élettartamra tervezték, így segítenek az üzelmetetési költségek csökkentésében. A kezdőkészletben található toner és a normál kapacitású tonerkazetta akár 1200 szabványos oldal, a nagy kapacitású cserekazetta pedig akár 3000 szabványos oldal kinyomtatását biztosítja.

Jelenlegi ára: 71 206 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése