2020. január 29., szerda

142 cm, Völkl Tiger R1 carving síléc (frissen élezve és waxolva) - Jelenlegi ára: 29 990 Ft

Alapadatok:
Hossz: 142 cm
Rádiusz/fordulókör: 10, 8 m
Szélességi paraméterek: 109-64-96
Technológia jellemzők:
Famagos szendvics szerkezet
Marker M 72 gyári kötés (rugóerősség 3. 0-10. 0 DIN között állítható)
 
Völkl Tiger R1:
Völkl branden belül a Tiger széria a keményebb, masszívabb és gyorsabb versenyléceket takarja szemben a puhább RTM sorozattal. Az „ R1” sorozat geometriájában megegyezik a szlalom lécekkel, ezért rövidebb íveken használható leginkább. Az érintett léc nem a legkeményebb FIS verseny léc, amely másodpercek lefaragására való, hanem inkább azoknak ajánlott, akik csak élvezni akarják a gyors sebességet és stabilitást egy egész napon át.
 
Állapot:
A felső felületén apróbb karcok lehetnek, azonban fizikálisan kitűnő állapotnak örvend. Talpa hibátlan, éle széles (kb. 1, 5 mm), frissen élezve és waxolva.
 
Kinek ajánlom:
Középhaladó és haladó síelőknek ajánlom, akik szeretik a rövid íveket. Kemény, gyors léc, ezért nagyobb sebességnél is biztonságos.
A megfelelő hosszúságú síléc kiválasztását nem csak a magasságunk, hogy milyen fajta pályán szeretnénk használni, hanem még a sí tudásunk is befolyásolja. Alapvetően a megfelelő méret a vállunk és fejünk teteje közé esik, azonban ezek közül kivételt képeznek az All Mountain Rocker lécek, amelyeknél akár hosszabb léc is választható. Ebben a tartományban lehet ingadozni, a rövidebb és hosszabb síknek is megvan az előnyük. Rövidebb ívekre, kurtább és alacsonyabb rádiuszú, hosszabb ívekre és a sebesség szerelmeseinek, hosszabb és magasabb rádiuszú (fordulókörű) sílécet ajánlok.
Camber kialakításának köszönhetően 157 cm-es testmagasságtól ajánlom.
 
Nézz körül a többi sífelszerelésem között is!

Jelenlegi ára: 29 990 Ft
Az aukció vége: 2020-02-18 14:14 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése