2021. január 29., péntek

Adobe Illustrator CS3 - Tanfolyam a könyvben (Eredeti tankönyv az Adobe-tól - CD Melléklet NÉLKÜL) - Jelenlegi ára: 1 20

A könyv megvásárlása után automatikus e-mailt küldünk a részletekkel!
Tanulja meg, hogyan készíthet illusztrációihoz grafikákat, logókat, levélpapírokat, oldalterveket, plakátokat és sok minden mást!
"A Tanfolyam a könyvben gyakorlatias feladatokkal és valódi példákkal mutatja be, hogy kell a legtöbbet kihozni az Adobe termékekből. " (Patti Sokol, Sokol Consulting, Inc. )
Az Adobe Illustrator CS3 elsajátításának leggyorsabb, legkönnyebb és legátfogóbb módja
A "Classroom in a Book" a legtöbb példányban eladott szoftveroktató tankönyvsorozat. Segítségével gyorsan és könnyedén tanulhatja meg az Adobe szoftverek használatát.
A "Tanfolyam a könyvben" azt nyújtja, amit semmi más könyv vagy képzés nem tud - az Adobe termékszakértők támogatásával fejlesztett, hivatalos oktatósorozat az Adobe Systems Incorporated-től.
Az Adobe Illustrator CS3 Tanfolyam a könyvben 15 leckéből áll. A könyv az Adobe Illustrator CS3 elsajátításának alapjait tartalmazza. Az oldalain található számtalan tipp és technika segítségével hatékonyabban és hozzáértőbben dolgozhat az Adobe Illustrator CS3 alkalmazással. Vegye át a könyvet az elejétől a végéig, vagy válogasson az Önt leginkább érdeklő leckék között.
Mire lesz szüksége a könyv használatához?
Az Adobe Illustrator CS3 szoftver Windows-os vagy Mac OS-es változatára (a könyv nem tartalmazza a szoftvert).
Megjegyzés: A Tanfolyam a könyvben nem helyettesíti az Adobe Illustrator szoftver dokumentációját, támogatását, frissítéseit, illetve a regisztrált tulajdonosoknak járó további előnyöket.
A könyv az eredeti angol tankönyv fordítása, így elsősorban az angol kezelőfelülethez készült, de kiegészült a magyar nyelvű kezelőfelület elnevezéseivel, így a lokalizált verzióhoz is használható (WIN és MAC környezetre vonatkozóan egyaránt).


Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2021-01-30 09:46 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése