2021. május 28., péntek

Roppantott kristály fehér roppantott jég achát és hematit ásvány karkötő kristályos köztesekkel - Jelenlegi ára: 1 300 F

Roppantott kristály, pink roppantott jég achát és arany színű hematit ásvány gyöngyös, rugalmas, gumis karkötő, arany színű, kristályos köztesekkel.
Achát
Testre: serkenti az emésztést, enyhíti a gyomorhurutot, gyógyítja a szemet gyomrot, méhet és a bőrbetegségeket , tisztitja a nyirokrendszert , keringési rendszert és a hasnyálmirigyet, erősíti az agyi funkciót, kiegyensúlyozzák a két agyféltekét.
Lélekre:  nyugtató kő, erősíti önbizalmunkat, bátorságot ad, táplálja a szeretetet, Tisztítják az aurát, elnyeli a negatív energiákat. Megnyugtatják az elmét, ezért gondolattisztítók. Egyensúlyt teremt bennünk. Kiegyensúlyozzák a jin és jan energiát. Ráébresztenek önmagunk értékeire.
Hematit hatása: vérképződés, betegség utáni felépülés, sejt képződés, vérnyomás stabilizálása, agyi funkciók, vasfelvétel, oxigénellátás
 
Hematit ásványt, már az ókorban is használtak vérképződés elősegítésére, illetve vérzéscsillapításra. Innen ered a Vérkő elnevezés is. Erőt és szilárdságot ad tulajdonosának. Elsősorban a komolyabb betegségek utáni felépülést segíti és biztosítja az egészséges vér- és sejtképződést. Hosszú távú alkalmazása esetén normalizálja a vérnyomást, tisztítja a vér összetételét és regenerálja az agyi funkciókat. Javítja a test oxigénellátását, és serkenti a vasfelvételét a vékonybélben.
 
Hematit hatása a gyökér-csakrára:  A hematit erőt és szilárdságot ad viselőjének. Építi a testet, elsősorban legyengült szervezetnek van rá szüksége, komolyabb betegségek után elősegíti a felépülést és a gyógyulást. Ezenkívül biztosítja a megfelelő vér- és sejtképződést, de vigyázni kell vele, mivel fokozza a gyulladást a szervezetben.
 
Gyöngyök mérete: 8mm A fotó a konkrét termékről készült. Termékeim között találsz fülbevalót is.
A TERMÉK KÉSZLETEN VAN!!! KÍNÁLATOMBAN TALÁLSZ HOZZÁ fülbevalót ÉS MÉG SOK ÁSVÁNY ÉKSZERT !!!


Jelenlegi ára: 1 300 Ft
Az aukció vége: 2021-05-28 14:35 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése