2021. június 24., csütörtök

Ending Man BS-500 konzol, Sárga kazettás, Famiclone, Piaci Nintendo - Jelenlegi ára: 1 Ft

1997 karácsonya. A család legifjabb tagja izgatottan bontogat egy nagyobbacska csomagot, majd a díszpapírtól megszabadulva örömmel kiált fel: Nintendo! Csakhogy a dobozban egy Ending-Man Terminator lapul…
A Famicom-klónokként emlegetett olcsó konzolok változatos néven és formákban érkeztek. Ott volt például az elsősorban az orosz piacra szánt taiwani Dendy, ami valamelyest még hasonlított is az eredetire, vagy a lengyeleknél taroló Pegasus. Mind közül a legelterjedtebb viszont a kifejezetten idióta nevű Ending-Man Terminator BS-500AS lett, ami hazánkban is évekig a kínai piacok és boltok elengedhetetlen portékájának számított.
Maga a masina érdekes módon inkább hasonlított a Sega Mega Drive-ra, mint bármelyik Nintendo-termékre: fekete ház nagy gombokkal, középen CD-meghajtót formázó kidudorodással.   A konzolhoz még járt két kontroller is, négy-négy kerek gombbal (melyek egyike a Turbo-felirattal kellette magát). A legizgalmasabb kiegészítő viszont egy menő fénypisztoly volt, amivel az azt támogató játékokban lövöldözhettünk.   Az Ending-Man Terminator BS-500AS-ben egy 1, 79 MHz-es processzor dolgozott, a gép 25 színt tudott megjeleníteni 256X240-es felbontáson. (ithon. hu)
Az aukció az alábbi elemeket tartalmazza:
Ending Man BS-500 sárga kazettás piaci Nintendo klón
4 gombos klón kontroller (csatlakozónál sérült, fotóztam)
75 in 1 játék kazetta
Fénypisztoly (csövénél sérült, fotóztam)
A gép a képeken látható állapotban van. A videókábel és a tápegység hiányában semmi sem tesztelt. A hiányosságok és a sérülések miatt az aukció 1ft-ról indul, nincs minimálár. Kérek mindenkiet a fentieket tudomásulvéve licitáljon.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2021-06-24 23:12 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése