2021. augusztus 25., szerda

Pell Mell parafabarna valódi bőr, sportosan elegáns táska - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Pell Mell parafabarna valódi bőr, sportosan elegáns táska
Sportosan elegáns fazonú táska, melynek szépségét a különleges, kellemes meleg parafabarna szín, a valódi bőr kgyóbőr mintázata, s az antikolt, sárgaréz-szín fémkiegészítők tökéletes harmóniája adják. Parafabarna... hántolt törzsű fakéreg... középbarna... nugát egy csepp tejhabbal. Anyaga vastag, jótartású valódi bőr. Kézben, s vállon is kényelmesen hordhatjuk.
Keveset használt, nagyon mutatós darab. Egyetlen esztétikai hibája, hogy a táska egyik hátsó sarkát víz érte, s ez maradandó foltot hagyott (fotóztam). Nem feltűnő, s mivel amúgyis hátul található, nem is nagyon látszik, de ettől még van. A táska vételárának a kialakításánál ezt is figyelembe vettem.
Nem kicsi és nem nagy, mindennapos használatra épp megfelelő. Jól bővülő, tágas, egyterű belsejének az egyik felében egy nagyobb cipzáros irattartó rekesz, a másikban egy kis méretű nyitott zseb, két tolltartó fül, s egy karabínerzáras kulcstartó is kialakításra került. Kívül, a táska elején két, hátoldalán pedig egy nagyobb cipzáros zseb került kialakításra.
A bélése vidám színösszeállítású kockás, erős, vászonszerű textil. A táskatest cipzárral, az ezen árhajló bőrnyelv egy erős mágnespatenttal záródik.
Szélessége:   40 cm.
Magassága:   25 cm.
Mélysége:      12 cm.
Fülhossza:     47 cm (kényelmesen hordható vállon is).


Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2021-08-26 00:59 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése