2021. március 27., szombat

LEGO 66522 Mélytengeri felfedezők Superpack 4-az-1-ben (új) - Jelenlegi ára: 32 500 Ft

Eladó LEGO 66522 Mélytengeri felfedezők Superpack 4-az-1-ben új, bontatlan állapotban.
A doboz az alábbi szetteket tartalmazza:
LEGO 60090 - LEGO Mélytengeri búvárrobogó
Csatlakozz a Mélytengeri búvárrobogóval felszerelt könnyűbúvárhoz egy kincskereső kutatáshoz! Kormányozd a klassz búvárrobogót a tiszta vízen és a víz alatt, a mélység felé! Használd a robotkarokat és ragadd meg velük az értékes kristályt, de figyelj a tengeri hínár rejtekében ólálkodó óriási polipra is! Ő is szorosan megragadta egyik hosszú csápjával a kristályt! Vissza tudod szerezni tőle ? A csomagban búvár minifigurát találsz.
LEGO 60091 - LEGO Mélytengeri kezdőkészlet
Csatlakozz a LEGO City mélytengeri kutatóihoz, akik elveszett kincseket keresnek a Mélytengeri kezdőkészlettel! A búvár egy titokzatos ládát fedezett fel a tengerfenéken és a te segítségedre van szüksége, hogy megtisztítsa a tengeri növényektől. Vedd át a tengeralattjáró irányítását és erős robotkarjaival szabadítsd ki a ládát és tárd fel a belsejében rejlő kincset! De ügyelj a sötét vízben ólálkodó, villámgyors cápára! A dobozban 3 minifigurát találsz: egy mélytengeri búvárt és 2 könnyűbúvárt.
LEGO 60092 - LEGO Mélytengeri tengeralattjáró
Tárd fel az óceán titkait a Mélytengeri tengeralattjáróval! LEGO(R) City mélytengeri kutatói egy titokzatos ládát fedeztek fel egy bálna csontvázában, de egy hatalmas, villámgyors cápa nem engedi őket a közelébe. Nyisd fel a tengeralattjáró üvegbuborék alakú pilótafülkéjét, mássz be a fedélzetre és merülj alá, használd a segédhajtóműveket! Amikor odaérsz, használd a keresőlámpát és a tengeralattjáró robotkarjait, hogy megszerezd a ládát. Vajon ebben található az elveszett kincs ? 3 minifigurát és válogatott kiegészítőket tartalmaz: egy tengeralattjáró pilótát és 2 könnyűbúvárt.
LEGO 60093 - LEGO Mélytengeri helikopter
Vészhelyzet! A mélytengeri felfedezők tengeralattjáróját megtámadta egy cápa és a te segítségedre van szükségük! Ugorj fel a lenyűgöző Mélytengeri helikopter fedélzetére, pörgesd meg az erős ikerhajtóműveket és dübörögj óriási sebességgel az óceán fölött! Amikor odaérsz, engedd le a csörlőt, akaszd rá a tengeralattjárót és indulj a biztonságos szárazföld felé. Ilyen LEGO(R) City helikopteres hősének egy szokásos napja! 3 minifigurát és válogatott kiegészítőket tartalmaz: egy tengeralattjáró pilótát, egy pilótát és egy könnyűbúvárt.

Jelenlegi ára: 32 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 23:09 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése