2021. április 26., hétfő

LÁNY 152-158-164 NYÁRI FEHÉR NADRÁG HOSSZÚ VAGY HALÁSZNADRÁG FELGOMBOLHATÓ!!! - Jelenlegi ára: 590 Ft


A  postai illetve foxpost postázási díjak állandó változása miatt nem tudom a termékeimnél állandóan egyesével módosítani az  árakat. Ezért ha pontos árat szeretnél akkor leütés előtt kérdezzél!
Köszönöm szépen!
ELADÓ A KÉPEN LÁTHATÓ NAGYON  CSINOS , SZÉP ÁLLAPOTBAN LÉVŐ VÉKONY, FEHÉR VÁSZON NADRÁG. AKÁR HOSSZÚ NADRÁGKÉNT IS LEHET HORDANI, DE HA FELHAJTJUK AKKOR FEL LEHET GOMBOLNI HALÁSZNADRÁGGÁ! HÁTUL CSINOS PIROS CÉRNÁVAL HÍMZETT ZSEBEK! HÓFEHÉR!  BELEÍRT MÉRET 15-164 DE SZERINTEM KISEBB!
DEREKA  GUMIS+ÁLLÍTHATÓ!!!
MÉRT HOSSZ 98CM    BELSŐ HOSSZ 79CM
DERÉK 35CM ÉS EZ SZŰKÍTHETŐ!!!
Remélem nem fogsz csalódni termékeimben. Mivel nem vagyok tévedhetetlen, ezért, ha a megnyert termékkel valami gondod támad, kérlek először nekem írj, mindenre van megoldás! Nem szeretnék csalódást okozni!
A pontos postai árat csomagolás után tudom megmondani, ATTÓL FÜGGőEN HOGY ajánlott küldeményként, a mindenkori postai díjszabásnak megfelelő összegért. PAPÍRBA VAGY DOBOZBA/+MIN. 200G/ CSOMAGOLOK!.
A termékeim  általában használtak, ezért megpróbálom a legjobb fotókat készíteni. Az általam felfedezett hibákat a termékleírásban közlöm. Ettől
eltekintve apró hibák előfordulhatnak.
Nézz körül a többi termékem között is, ha találsz valamit  postaköltséget spórolhatsz! Sima levélként csak a vevő felelősségére postázok!
VATERAFUTÁRRAL IS SZÁLLÍTOK!!!
 
Rendelés esetén átvehető személyesen Tatabányán, a vásárlást követő első munkanaptól, bármely hétköznapon, vagy postai úton

Jelenlegi ára: 590 Ft
Az aukció vége: 2021-04-26 12:34 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése